Aannemersbedrijf Berger & Zeldenrijk B.V. is al sinds 1986 actief in de woningbouw- en utiliteitsbouw rondom en in de provincie Utrecht. 

In de afgelopen jaren heeft Berger & Zeldenrijk B.V. door goede samenwerking en het stipt nakomen van afspraken een ruime kring van tevreden klanten opgebouwd. 

Naast het renoveren en restaureren van gebouwen realiseert Berger & Zeldenrijk B.V. hele nieuwbouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Vrijstaande woningen, appartementen, recreatieve woningen, gemeentelijke gebouwen behoren tot het veelzijdige aanbod van Aannemersbedrijf Berger en Zeldenrijk B.V. 

Door het inzetten van goed opgeleid, vakbekwaam en VCA-gecertificeerd personeel en door een klantgerichte projectbegeleiding is aannemersbedrijf Berger en Zeldenrijk B.V. een bouwpartner waar nooit tevergeefs een beroep op wordt gedaan.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij aannemersbedrijf Berger en Zeldenrijk B.V. hoog in het vaandel. Als bewijs hiervan is aannemersbedrijf Berger en Zeldenrijk B.V. een BouwGarant-aannemer en lid van Bouwend Nederland.
Om de kwaliteit die door ons gegarandeerd wordt te waarborgen, hebben wij een vast team van betrouwbare onderaannemers waarvan wij zeker zijn dat zij vakkundig en kwalitatief werk leveren.

Neem vrijblijvend contact met ons op!